Ochrana Vašich osobních údajů je pro nás důležitá, a proto postupujume v souladu s Obecným nařízením o ochraně osobních údajů (Nažízením Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679) a adaptačním zákonem 110/2019 Sb. o zpracování osobních údajů.

 

Kdo zpracovává Vaše osobní údaje?

Boho Svatba, která provozuje web www.boho-svatba.cz. Více se o nás dozvíte na stránce www.boho-svatba.cz/o-nas.
Pokud by Vás zajímalo více ohledně přístupu nebo opravy Vašich osobních dat, prosím, kontaktujte nás na info@boho-svatba.cz. 

 

Jaké údaje zpracováváme?

Zpracováváme jen údaje nezbytně nutné ke komunikaci s Vámi, jako je jméno, email či telefonní číslo.
Během využívání webových stránek sbíráme i údaje o IP adrese a cookies, tyto údaje jsou nutné pro správné fungování stránek.

 

Za jakým účelem zpracováváme údaje a jaký je jejich právní základ?

Účelem zpracování Vašich osobních údajů je zprostředkování odpovědí na Vaše dotazy, případně vytvoření rezervace či přihlášení k odběru novinek (newsletter). 
Vaše osobní údaje žádáme současně s Vaším souhlasem, bez něhož bychom je nemohli zpracovávat.
Veškeré osobní údaje jsou zpracovány a sbírány zákonným a transparentním způsobem a vyžadujeme jen nezbytně nutné a přiměřené údaje ve vztahu s účelem, pro který je sbíráme.
 

Jak dlouho Vaše data uchováváme?

Data budou uchována po dobu provozu webu www.boho-svatba.cz, ne však déle než je zákonem stanovená doba.

 

Jaké máte práva ohledně Vašich údajů?

Kdykoliv máte možnost požádat o smazaní Vašich osobních údajů či odhlášení z newsletteru.